Kiedyś Anna Mucha krytykowała drogie ostrygi, potem warzywną sałatkę za ponad 50 zł, a teraz skomentowała pączki Magdy Gessler. Będziecie jednak zaskoczeni co o nich powiedziała.
Dlaczego pączki Magdy Gessler są tak drogie? Anna Mucha zna odpowiedź
Gwiazda w rozmowie z portalem „Pudelek” stwierdziła, że nie widzi niczego złego w tym, że za jednego pączka u Magdy Gessler trzeba zapłacić aż 15 zł.
- Ja rozumiem, dlaczego one tyle kosztują. One kosztują dużo, natomiast one są wypełnione miłością, maliną i smakiem.
- Tam jest prawdziwe masło, to się czuje.
- Tam jest ogrom pracy włożony, ale też doświadczenia, więc pewne rzeczy muszą po prostu kosztować.
Dodała też, że w pewnych miejscach, pewne marki muszą kosztować:
- Czego się spodziewać, jeżeli to jest Magda Gessler, ulica Mokotowska w Warszawie, no to ja mam świadomość tego, że pewne rzeczy mogą kosztować.
Anna Mucha lubi krytykować jedzenie
41-latka nie pierwszy raz wydała publicznie opinię o jedzeniu. Wcześniej dwukrotnie na swoim Instagramie żaliła się, że przepłaciła kupując żywność. Najgłośniejszą sprawą była krytyka smaku owoców morza, za które zapłaciła 700 zł. Post wywołał burzę, fani zarzucili jej rozrzutność i kapryśność.
Zobacz także:
Z kolei sałatka, którą jadła w garderobie jednego z krakowskich teatrów podczas przerwy w spektaklu, kosztowała aż 52 zł i składała się głównie z sałaty. Ten posiłek gwiazda podsumowała stwierdzeniem, że nie nadaje się na wegetariankę.
Pochwała pączków Magdy Gessler pokazuje jednak, że są potrawy, które jej smakują. Podobnie jest z włoską kuchnią toskańską. To rodzaj kuchni, który tak bardzo polubiła, że zdecydowała się napisać książkę o życiu i kuchni w tym regionie Włoch. Książka dostała bardzo skrajne recenzje. Jedna z czytelniczek, tak komentuje tę pozycję na stronie Empiku:
- Bardzo zmysłowa książka. Pięknie wydana. Znakomicie się i czyta, i ogląda. "Toskania, że Mucha nie siada" to książkowy prozac na taką pogodę jak dziś, na tęsknotę za wakacjami.”
Źródło: Plejada.pl