Prawie półtora miliona obserwujących ma na Instagramie konto należące do naczelnej polskiej celebrytki, Małgorzaty Rozenek-Majdan.

Te liczby nie kłamią. Dla niektórych „perfekcyjna pani domu” to ikona stylu słynąca z wystawnego trybu życia.
Dla innych po prostu obiekt zazdrości i osoba znana z tego, że jest znana.

Tak czy owak, jedną rzeczą Rozenek rzeczywiście zachwyca. Jest nią po prostu idealna figura, nawet po urodzeniu dziecka.

Sekret wyglądu Rozenek

Czy to zasługa zabiegów pielęgnacyjnych, zdrowego stylu życia i uprawiania jogi? Wydaje się, że może chodzić o bardzo dobre odżywianie.

Zobacz także:

Pani Małgosia rzadko gotuje. Razem z rodziną wybiera zamawiany catering. Dieta pudełkowa to jedno. Drugą sprawą jest to, że Rozenek nie je mięsa.

Kotlety schabowe, kotlety mielone, pieczenie i szynki – tego wszystkiego unika Małgosia i Radek wraz z synami.

Za decyzją o odstawieniu mięsa nie stoi jednak 42-letnia celebrytka. Podobno wegetarianizm zaszczepili swoim rodzicom synowie Małgorzaty.

Nie tylko warzywa

Małgosia nie je mięsa, ale nie przeszła zupełnie jeszcze na dietę jarską. Majdanowie uwielbiają owoce morza i ryby.

W ostatnim czasie gwiazda TVN-u prowadzi relacje dla swoich fanów z wczasów w Meksyku. Celebrytka zachwyca się smakiem tamtejszej pasty z awokado:

– Najpyszniejsze na świecie guacamole i smaczne lobstery (ang. – homary, przyp. red.) – oznajmiła na Instagramie Małgosia swoim fanom, co najbardziej jej smakuje w kurorcie Tulum.

Jak widać,  dieta bogata w owoce morza, za to bez udziału potraw mięsnych służy Rozenek. Zobaczcie, jak gwiazda prezentuje się na meksykańskich wakacjach.