W polskich mediach pełno jest Magdy Gessler i jej charakterystycznej burzy loków. Restauratorka od lat rozpieszcza podniebienia swoich gości w kilku knajpach zlokalizowanych m.in. w Warszawie. 

Smakom Magdy Gessler ufają również bohaterowie produkcji telewizyjnej "Kuchenne rewolucje", w której prezenterka przeprowadza spektakularne metamorfozy w wielu kulinarnych miejscach na mapie Polski. Niektóre z nich odmieniają losy właścicieli nie do poznania! Zmiany wprowadzone przez restauratorkę, dotyczą bowiem nie tylko podawanych dań, ale także wystroju wnętrza, nazwy lokalu i dodatkowych atrakcji miejsca.

Co jada Magda Gessler?

Mogłoby się wydawać, że osoba, dla której kuchnia nie ma tajemnic, wybiera produkty skomplikowane i wyszukane. Nic bardziej mylnego! Magda Gessler w swojej codziennej diecie, sięga także po całkiem pospolite produkty.

Wszystko w trosce o figurę i zdrowie. Restauratorka jest jedną z najbardziej lubianych gwiazd w kraju, zatem i jej publiczny wizerunek jest nieprzypadkowy i starannie wypracowany. Jej programy oglądają miliony widzów, do restauracji uczęszczają tłumy, a książki i produkty sygnowane jej nazwiskiem rozchodzą się na pniu. 

Zobacz także:

Restauratorka ogłosiła też, że przechodzi na specjalną dietę. Ułożoną przez siebie – dla siebie. Efekty mówią same za siebie!

Dzięki czemu Magda Gessler czuje się rewelacyjnie?

Podstawą diety Magdy Gessler są bogate w potas pomidory oraz niskokaloryczna sałata. Dzięki tym prostym składnikom Magda Gessler czuje się i wygląda rewelacyjnie. Sałatę dla smaku posypuje startym parmezanem.