Magda Gessler
ONS
Newsy

Magda Gessler przyznała się do pewnego grzeszku. Nigdy byście nie zgadli, że jej największa słabość to...

Prowadząca „Kuchennych rewolucji” znowu zaskakuje. Ciekawe co na jej zwyczaje żywieniowe powiedzieliby dietetycy!

Magda Gessler nie schodzi z czołówek gazet i portali internetowych. A to rzuci stołem podczas nagrywania odcinka swojego show, a to zdecyduje się na sprzedawanie gołąbków za 60 zł w swoim sklepie.

Ostatnio pani Magda wymyśliła z kolei, że w dobie pandemii będzie sprzedawała zupę za złotówkę…  Wszystko to w celu pomocy seniorom w dobie pandemii. Za Gessler trudno czasem nadążyć.

Ostatnio znana restauratorka wywołała kolejną burzliwą dyskusję pod swoim wpisem w sieciach społecznościowych. Poruszony został temat odżywiania.

Magda Gessler odpowiada na pytania

Cała Magda…

Tę burzę włosów każdy zna. Do tego jeszcze dość specyficzny i jedyny w swoim rodzaju styl ubierania się. Magda Gessler bez wątpienia wyróżnia się z tłumu.

Dość niedawno portale plotkarskie odnotowały, że słynna restauratorka schudła nawet do 10 kilogramów. Gessler powiedziała jedynie, że „tak się ma po pomidorach i po miłości”.

Gwiazda TVN-u nigdy nie słynęła ze zbytnio zdrowego trybu życia. Testowanie potraw w „Kuchennych rewolucjach”, smakowanie wyrobów w swojej restauracji. Magda nie troszczy się za bardzo o swoją wagę.

Słodka tajemnica

Ostatnio wyszedł na jaw jeszcze jeden mały sekret 67-latki. Gessler przyznała się bez skrępowania swoim fanom na Instagramie, że uwielbia nocne podjadanie!

Lody, suszona kiełbasa z pomidorem, tort kasztanowy – o tych wszystkich delikatesach opowiedziała Gessler w szczerym poście.

Warto docenić szczerość gwiazdy.  Ale mimo wszystko na deser lepiej wybrać nieco wcześniejszą porę. W trosce o nasze zdrowie!

Magda Gessler restauracje
ons
Newsy
Magda Gessler po raz pierwszy zrobiła to na wizji. Fani oszaleli, gdy to zobaczyli
Gwiazda Kuchennych Rewolucji nie boi się stosować nietypowych rozwiązań! A do tego wszystko pokazała swoim fanom.

Gwiazda programu „Kuchenne Rewolucje” i „MasterChef” i słynna restauratorka Magda Gessler znana jest w szokowania swoich widzów. Wszyscy wiemy, że nie boi się kontrowersji i nowatorskich rozwiązań! Zobaczcie, co ostatnio pokazała swoim fanom.   Pandemia koronawirusa całkowicie zawładnęła naszym życiem i wymusza na nas zmiany w każdym jego aspekcie. Dotyczy to także znanych i lubianych – Magda Gessler poza występowaniem w telewizji na co dzień jest bizneswoman, która zarządza swoimi restauracjami. Przez pandemię musiała je zamknąć, co utrudniło mocno wiele spraw. Niedawno miał miejsce konkurs, w którym główną nagrodą była kolacja z samą Magdą Gessler w jednym z jej lokali w Warszawie – w restauracji „U Fukiera”. Niestety, przez obostrzenia jest ona teraz zamknięta i gwiazda musiała wziąć sprawy w swoje ręce. W końcu nie mogła pozwolić na to, by zwycięzca stracił swoją nagrodę i się rozczarował!   Dlatego Magda Gessler uznała, że w takiej sytuacji zje kolację ze zwycięzcą konkursu… w swoim własnym domu! Co więcej, wszystko pokazała swoim fanom na żywo – przed kolacją zrobiła „live” na swoim profilu na Instagramie, czyli spotkanie na żywo z obserwującymi. Tam rozmawiała z nimi o swoich upodobaniach kulinarnych, o tym jak przygotowuje się do Świąt oraz oczywiście opowiadała o kolacji, która miała się za chwilę zacząć. Magda zdradziła, kto pomógł jej w gotowaniu i pochwaliła się, że sama przygotowała deser. Później pokazała swoim fanom zakryty do kolacji stół, a relację na żywo zakończyła siadając do stołu ze swoimi gośćmi.   Też chcielibyście zjeść kolację z Magdą Gessler?         Wyświetl ten post na Instagramie....

Magda Gessler i ajwar
Adobe Stock, ons.pl
Newsy
Gessler reklamuje produkt ze swojego sklepu, a fani wytknęli jej duży błąd w przepisie. I mieli rację
Słynna restauratorka nie ma ostatnio dobrej prasy. Po tym jak zaskoczyła swoich fanów cenami w delikatesach, teraz nie popisała się znajomością kulinarnego przepisu.

Magda Gessler nie przestaje schodzić z czołówek gazet i portali internetowych. Charyzmatyczna showmanka TVN-u ostatnio nie przestaje szokować swoich fanów. Pisaliśmy niedawno o tym ile Magda żąda za swoje przetwory. Nie tylko nam opadła szczęka. Ceny w Delikatesach "U Fukiera" sprawdzicie TUTAJ. Prowadząca „Kuchennych rewolucji” z przytupem weszła w biznes „delikatesowy” i od pewnego czasu sprzedaje swoje wyroby w słoiczkach i nie tylko swoim fanom. Wszystko to ma swoje źródło oczywiście w pandemii koronawirusa i obostrzeniach. Restauratorka w ten sposób próbuje ratować swoje restauracje, które cierpią na brak gości. Ostatnio Magda dołączyła do swojego menu słoiczki ajwaru. Pod tą nazwą zwykle kryje się pasta z papryki, bakłażanów i czosnku. Ten dodatek do mięs i różnego rodzaju innych dań to stały element kuchni bałkańskiej. Afera ajwarowa Jesteśmy przekonani, że znawczyni światowych kulinariów powinna akurat o tym wiedzieć. Tymczasem na profilu Gessler zobaczyć mogliśmy pewien nietypowy wpis. Magda oświadczyła bowiem, że właśnie przygotowuje dla swoich klientów ajwar z pomidorów! Spójrzcie sami: Na komentarze przytomnych użytkowników Facebooka nie trzeba było długo czekać. Fani od razu zwrócili restauratorce uwagę, że do tego typu dania powinno używać się przede wszystkim papryki i bakłażanów. Względnie kabaczków… Jakby tego mało, facebookowiczom nie spodobało się, że pani Magda znów nie spięła swoich bujnych loków w kok podczas gotowania. Pani Magdo, prosimy o przestrzeganie odpowiednich standardów w swojej kuchni! Pozostaje jeszcze pytanie, skąd wziął się ten ajwarowy błąd? Drożyzna u Fukiera Być może Gessler pomyliła po prostu bałkańskie...

Magda Gessler 25 lat temu
ons
Newsy
Gessler pokazała swoje zdjęcie sprzed 25 lat! Ciężko ją poznać!
Znana restauratorka, Magda Gessler, podzieliła się ze swoimi fanami zdjęciem sprzed 25 lat. Fotografia wywołała niemałe emocje. Gwiazda bardzo się zmieniła!

Magda Gessler znana jest nie tylko z prowadzenia licznych restauracji i ratowania biznesów Polaków, ale również z wywoływania skrajnych emocji. Jedni ją kochają, inni nienawidzą. W istocie jej charakter, styl życia oraz wygląd mogą zaskakiwać. Okazuje się jednak, że internauci wciąż niewiele wiedzą o gwieździe TVN-u. Gessler pokazała swoje zdjęcie sprzed 25 lat! Jedno z ostatnich zdjęć, jakie dodała na swój Instagram Magda Gessler, zszokowało jej obserwatorów. Fotografia liczy sobie aż 25 lat. Restauratorka jest na niej ubrana w jednolity, biały komplet, składający się ze spódnicy i bluzki, a włosy sięgają jej zaledwie do ramion. Uwadze fanów nie umknął również fakt, że Gessler była kiedyś o wiele szczuplejsza niż aktualnie.         Wyświetl ten post na Instagramie.                       Post udostępniony przez Magda Gessler (@magdagessler_official) Pochlebnych komentarzy nie brakowało. „Bardzo ładne kobiece rysy twarzy fajna babka”, „Pani Magdo cudne wspomnienia, nostalgia.. świetnie wyglądacie..”, ” Prosimy o więcej zdjęć z młodych lat”, „A pani Madzia jak zwykle klasa i styl, nieprzerwanie od 25 lat!”. Gessler wciąż dąży do wymarzonej wagi Magda Gessler w modzie zazwyczaj stawia na luźne góry i przyległe doły. Sama wielokrotnie podkreślała, że nogi to jej ogromny atut. Uważa je za bardzo zgrabne. Co do reszty fani mogli tylko snuć domysły. Gwiazda bowiem doskonale wie, jak maskować niedoskonałości pod kolorowymi ubraniami. Jakiś czas temu postanowiła jednak zdradzić, ile aktualnie waży. Okazało się, że...

sposób na opadające bakalie
Adobe Stock
Newsy
Jak przygotować rodzynki i bakalie do świątecznych ciast, żeby nie opadały na dno? Jest 1 genialny sposób
Świąteczne wypieki nie mogłyby się obejść bez przepysznych bakalii. Niestety, dodane do ciasta, zamiast je równomiernie wypełnić, często opadają na dno. To zmora każdego cukiernika amatora. Na szczęście istnieje prosty sposób, by temu zaradzić.

Orzechy, rodzynki, suszone śliwki, morele, figi, a także kandyzowane owoce – w świątecznych wypiekach jest ich pod dostatkiem. Bez ich udziału nie wyobrażamy sobie piernika, makowca czy miodownika, ale przede wszystkim keksu.  Sposób na opadające bakalie Niestety, w wypiekach początkujących pań domu, ale również i tych nie mających ręki do ciast bakalie często lądują na dnie deseru, psując zarówno jego smak, jak i wygląd. Jak temu zaradzić? Rozwiązanie jest naprawdę banalnie proste! Wystarczy, że przed umieszczeniem bakalii w masie namoczycie je w wodzie lub ciepłym mleku, a następnie obtoczycie w mące! Ten trik sprawi, że podczas pieczenia nie zmienią swojego miejsca i wypełnią ciasto po brzegi. Świąteczne wypieki wypełniły profile znanych kucharzy Z racji, że bakalii po prostu nie może zabraknąć na świątecznym stole, ciasta z ich dodatkiem przygotowuje każdy. Do tego grona zalicza się między innymi Magda Gessler.  Dwa dni temu znana restauratorka pochwaliła się na Instagramie swoim piernikiem przyrządzonym na bazie prawdziwego miodu i konfitowanej pomarańczy. Posypany migdałami i rodzynkami wygląda naprawdę imponująco! Świąteczne wypieki królują również na profilach innych znanych kucharzy. Juror MasterChefa Juniora, Mateusz Gessler, wstawił zdjęcie ze smakowitym makowcem. Z kolei Lara Gessler postanowiła podzielić się ze swoimi fanami przepisem na „baletki” czyli ciasteczka wypełnione makiem i marmoladą. Jak wam się podobają ich dzieła?         Wyświetl ten post na Instagramie.                       Post udostępniony przez Magda Gessler...