Katarzyna Skrzynecka zdradziła przepis na lekką, warzywną zupę. Idealna na wiosnę
ONS.pl
Newsy

Katarzyna Skrzynecka zdradziła przepis na lekką, warzywną zupę. Idealna na wiosnę

Ta gwiazda, jak mało która zwraca uwagę na to, co je. Będąca na ciągłej diecie Katarzyna Skrzynecka podała swoim fanom ciekawy przepis na zupę. Spróbujecie?

Opisywaliśmy już szeroko zmagania piosenkarki i aktorki ze zbędnymi kilogramami. Gwiazda polstatowskiego show „Twoja twarz brzmi znajomo” dzięki swoim staraniom zgubiła już 10 kg.

Skrzynecka nie rezygnuje jednak z diety i wciąż kontroluje to, co je na śniadanie, obiad i kolację. Odstępstw od reżimu nie było nawet w święta!

Przepisy Katarzyny Skrzyneckiej

Pani Kasia nieustannie się odchudza, ale ma swój sposób na nieunikanie słodkości. Zdarzyło jej się nawet pochwalić specjalną recepturą na dietetyczny sernik.

Odnośnik do tego przepisu znajdziecie na końcu artykułu. Teraz przejdźmy do ostatniego kulinarnego dzieła 50-latki.

Jest nim lekka, warzywna zupa krem z cukinii. W sam raz na wiosenny obiad. Katarzyna Skrzynecka nie ukrywa, że swoją nową recepturą raczej nie odkryła Ameryki, ale jest z siebie wyraźnie dumna.

Jak napisała na swoim Instagrama pani Kasia, jej zupa robi się w ok. 15-20 min i jest naprawdę smaczna!

Przepis na zupę krem z cukinii Katarzyny Skrzyneckiej

Składniki:

  • 3 cukinie
  • 2 pory
  • 2 czerwone cebule
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek
  • 2 kostki rosołowe (jak pisze pani Kasia, najlepiej „bez konserwantów, tłuszczy ani ulepszaczy smaku”)
  • Sól
  • Pieprz
  • Bazylia
  • Suszone pomidory
Zobacz także
Dorota Szelągowska pokazała swoją kuchnię. Fanów zachwycił piękny mebel

Dorota Szelągowska pokazała swoją kuchnię. Fanów zachwycił piękny mebel

54-letnia Małgorzata Foremniak ma figurę 20-latki. Zdradziła przepis na lekki koktajl śniadaniowy

54-letnia Małgorzata Foremniak ma figurę 20-latki. Zdradziła przepis na lekki koktajl śniadaniowy

Przygotowanie:

  1. Cebulę i por obierzcie i pokrójcie na dowolnego rozmiaru kawałki.
  2. Pokrójcie także cukinię.
  3. Podsmażcie warzywa na oliwie na patelni,  zaczynając od cebuli i pora.
  4. Zmiksujcie całość w blenderze kielichowym i dodajcie do środka kostki rosołowe, dolejcie do środka nieco wrzącej wody.
  5. Gotujcie całość razem przez ok. 10 min.
  6. Doprawcie do smaku solą, pieprzem i innymi przyprawami.
  7. Smacznego!

Czytaj także:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA