Magda Gessler 25 lat temu
ons
Newsy

Gessler pokazała swoje zdjęcie sprzed 25 lat! Ciężko ją poznać!

Znana restauratorka, Magda Gessler, podzieliła się ze swoimi fanami zdjęciem sprzed 25 lat. Fotografia wywołała niemałe emocje. Gwiazda bardzo się zmieniła!
Weronika Kępa
listopad 21, 2020

Magda Gessler znana jest nie tylko z prowadzenia licznych restauracji i ratowania biznesów Polaków, ale również z wywoływania skrajnych emocji. Jedni ją kochają, inni nienawidzą. W istocie jej charakter, styl życia oraz wygląd mogą zaskakiwać. Okazuje się jednak, że internauci wciąż niewiele wiedzą o gwieździe TVN-u.

Kasia gotuje z Polki.pl - Ciasto marchewkowe z orzechowym kremem

Gessler pokazała swoje zdjęcie sprzed 25 lat!

Jedno z ostatnich zdjęć, jakie dodała na swój Instagram Magda Gessler, zszokowało jej obserwatorów. Fotografia liczy sobie aż 25 lat. Restauratorka jest na niej ubrana w jednolity, biały komplet, składający się ze spódnicy i bluzki, a włosy sięgają jej zaledwie do ramion. Uwadze fanów nie umknął również fakt, że Gessler była kiedyś o wiele szczuplejsza niż aktualnie.

Pochlebnych komentarzy nie brakowało. „Bardzo ładne kobiece rysy twarzy fajna babka”, „Pani Magdo cudne wspomnienia, nostalgia.. świetnie wyglądacie..”, ” Prosimy o więcej zdjęć z młodych lat”, „A pani Madzia jak zwykle klasa i styl, nieprzerwanie od 25 lat!”.

Gessler wciąż dąży do wymarzonej wagi

Magda Gessler w modzie zazwyczaj stawia na luźne góry i przyległe doły. Sama wielokrotnie podkreślała, że nogi to jej ogromny atut. Uważa je za bardzo zgrabne. Co do reszty fani mogli tylko snuć domysły. Gwiazda bowiem doskonale wie, jak maskować niedoskonałości pod kolorowymi ubraniami. Jakiś czas temu postanowiła jednak zdradzić, ile aktualnie waży.

Okazało się, że znana restauratorka, przy wzroście 171 cm, waży… 65 kilogramów! Jej BMI mieści się więc w granicach normy. Jednak Gessler nie ukrywa, że jeszcze kilka miesięcy temu sprawa wyglądała o wiele gorzej. Dopiero w pandemii udało jej się schudnąć i osiągnąć taki wynik.

Znikam na wadze, bez wysiłku, zupełnie w sposób magiczny. Jest mnie mniej już o 13 kilogramów. Dziś prawie nie jem mięsa, piję dużo ciepłej wody, nie podjadam między posiłkami, a jeśli już, to odrobinę śliwek lub malin. Jem trzy niewielkie posiłki, zazwyczaj pełne warzyw. Na śniadanie kawa bez mleka, kilka łyżek jajecznicy i sok grejpfrutowy. Czuję, że mam więcej energii, która dosłownie mnie rozpiera.

Być może przywołanie wspomnień sprzed 25 lat miało na celu motywację samej siebie do powrotu do dawnej wagi. Tak czy inaczej, Gessler wygląda oszałamiająco. Nie tylko na starym zdjęciu.

Źródło: IG, Party

Komentarze
Sałatka jarzynowa
ons/Adobe Stock
Przepisy Twoja sałatka jarzynowa nie smakuje tak, jak powinna? Magda Gessler wytyka najczęstszy błąd Polaków!
Sałatka jarzynowa to przysmak, bez którego polska kuchnia nie mogłaby istnieć. Okazuje się jednak, że warzywa potrzebne do jej przygotowania nie powinny dochodzić w wodzie. Magda Gessler ma na nie inny sposób!
Weronika Kępa
listopad 18, 2020

Sałatka jarzynowa od lat gości na naszych stołach, nie tylko przy okazji świąt, ale również na co dzień. Jej prostoty i idealnego smaku nikt nie jest w stanie zakwestionować. Okazuje się jednak, że wielu Polaków popełnia kardynalny błąd podczas jej przygotowywania. Przyszedł więc czas na aktualizację tradycyjnego przepisu. Magda Gessler wytyka najczęstszy błąd Polaków Znana restauratorka przyznaje, że najczęstszym błędem popełnianym podczas przyrządzania sałatki jarzynowej jest… gotowanie warzyw w zwykłej wodzie. Według restauratorki powinna ona zostać zastąpiona przez rosół , ale nie byle jaki! Dokładnie chodzi tu o wywar z mięsa na pasztet. Przepis na sałatkę jarzynową Będziesz potrzebować 3 duże ziemniaki 2 duże marchewki 1 pietruszkę 4 ogórki kiszone 1 cebula 1 jabłko 1 puszkę groszku konserwowego 3 duże jajka 5 łyżek majonezu 4 łyżki jogurtu naturalnego Rosół z mięsa na pasztet (jeśli nie masz takiego, użyj zwykłego rosołu) Przyprawy: pieprz, sól Przygotowanie Ziemniaki, marchewki i pietruszkę dokładnie umyj pod bieżącą wodą, a następnie umieść w garnku z gorącym rosołem . Całość gotuj aż do miękkości warzyw, ok. 40 minut. Przed wrzuceniem do garnka warzywa możesz przekroić na pół, wtedy szybciej się ugotują. Po 40 minutach wyjmij warzywa z wody i pozostaw do ostygnięcia na ok. 20 minut, a następnie zdejmij z nich skórkę. Obrane warzywa pokrój w niewielką kostkę i umieść w stosunkowo dużej misce (sałatka jarzynowa składa się z wielu produktów, wszystko musi się zmieścić w jednym naczyniu). W rondelku pełnym zimnej wody umieść jajka i ugotuj je na twardo (8-10 minut od momentu, w którym woda zacznie wrzeć). Ugotowane jajka polej zimną wodą, a następnie...

Przeczytaj