Nie bez powodu piosenkarka została w 2008 została uznana jedną z najbardziej seksownych Polek w badaniu zleconym przez magazyn „Wprost” oraz była nominowana do tytułu „Viva! Najpiękniejsi”. Forma gwiazdy od lat budzi podziw nie tylko fanów.

Justyna Steczkowska w obiektywie

Wystąpiła w wielu sesjach zdjęciowych, które publikowane były na tytułowych okładkach bądź łamach czasopism, takich jak „Playboy”, „Viva!”, „Gala”, „Elle”„ Grazia” i „InStyle”. Ta mama trójki dzieci właściwie stale wygląda rewelacyjnie, a jej sylwetka jest powodem do wielu komplementów, których nie szczędzą jej media i fani.

Jaką dietę stosuję gwiazda, by wyglądać jak modelka?

W jednym z wywiadów dla portalu internetowego piosenkarka przyznała, że nie umie trzymać żadnej diety. Jej konikiem jest jednak aktywność fizyczna, dzięki której może sobie pozwolić na ulubione, słodkie przekąski. Jak się okazuje, ogromną słabością Justyny Steczkowskiej jest babka drożdżowa.

Najstarszy syn piosenkarki, Leon, wie o odżywianiu znacznie więcej niż mama. Nastolatek świetnie gotuje i to on rządzi w kuchni. Jego popisy kulinarne można śledzić na kanale YouTube. Możecie zacząć od ulubionej przez rodzinę Steczkowskich babki drożdżowej.

Zobacz także:

Składniki:

  • 3 szklanki mąki,

  • 5 żółtek jaj,

  • 15 dag margaryny,

  • 5 dag drożdży,

  • 15 dag cukru,

  • 12,5 dag masła,

  • 15 dag mąki do kruszonki,

  • 12 dag cukru do kruszonki,

  • 120 ml mleka.

Sposób przygotowania:

  1. Z mleka, drożdży i łyżki cukru przygotowujecie rozczyn drożdżowy i odstawiacie do wyrośnięcia. 

  2. Mąkę przesiewacie do miski, żółtka jaj ucieracie z cukrem. 

  3. Do mąki dodajecie masę żółtkową i rozczyn drożdżowy. Wyrabiacie ciasto, gdy zacznie odchodzić od rąk łączycie je z rozpuszczoną margaryną. 

  4. Po wyrobieniu, ciasto odstawiacie do wyrośnięcia. W miarę potrzeby możecie podczas wyrabiania dodać więcej mąki.

  5. Ponownie je wyrabiacie po wyrośnięciu i jeszcze raz odstawiacie, żeby wyrosło. 

  6. Gdy podwoi swoją objętość, przekładacie je do blaszki i ponownie odstawiacie do wyrośnięcia. 

  7. W międzyczasie, przygotowujecie kruszonkę łącząc ze sobą 15 dag mąki, 12 dag cukru i 12,5 dag masła roślinnego.

  8. Kruszonką posypujecie ciasto i pieczecie je przez ok. 50 minut w temperaturze 160 stopni.

Jak uważacie, piosenkarka wygląda na swój wiek?