Krzysztof Ibisz
ONS
Gwiazdy

Nie uwierzycie, do kogo Krzysztof Ibisz wpadł na niedzielny obiad. Na stole znalazło się wiele przysmaków

Czy można utrzymywać poprawne stosunki po rozwodzie? Anna Nowak-Ibisz i jej były mąż są na to najlepszym przykładem. Była para w humorystyczny sposób pokazała, co to znaczy mieć dystans do świata.
Aleksandra Jaworska
listopad 23, 2020

Krzysztof Ibisz i Anna Nowak-Ibisz rozstali się ponad dekadę temu. Rozstanie celebrytów nie zmieniło jednak najważniejszego. Szacunku i poziomu uwagi dla drugiej osoby. Gwiazdy po latach udowodniają, że po rozwodzie można się przyjaźnić. Myślicie, że to możliwe?

Kasia gotuje z Polki.pl - Ciasto marchewkowe z orzechowym kremem

Obiad u ex

Prezenter ostatnio pochwalił się na swoim Instagramie relacją z nietypowej, obiadowej wizytacji. Tym razem tłem planu dla nagrania live była kuchnia jego byłej żony, Anny Nowak-Ibisz. Prowadzący Dancing with the Stars. Taniec z Gwiazdami  zrelacjonował wspólny przebieg przygotowań do posiłku.

Informacja nie umknęła czujnym oczom internautów. Ibisz chwalił podczas nagrania kulinarne umiejętności swojej byłej żony. Prezenterzy nie kryją się z tym, że po rozwodzie świetnie się dogadują. Wciąż się wspierają i spotykają. Wspólny, niedzielny obiad był jedynie potwierdzeniem ich stanowiska.

Anna Nowak-Ibisz znana między innymi z programu o testowaniu gadżetów, mogła tym razem pochwalić się talentem kulinarnym. Byli małżonkowie rozprawiali o kapuście, indyczych kotletach i rosole na mieszance trzech mięs. Uwagę prezentera przykuła również kozia ricotta i pomidory z krzaczka.

Krzysztof Ibisz, Anna Nowak-Ibisz
Instagram/Krzysztof Ibisz

Można? Można!

Pod nagraniem można znaleźć wiele pochlebnych komentarzy pod adresem ex pary. Niektórzy z komentatorów są wręcz zachwyceni relacją, która nadal łączy Krzysztofa Ibisza z byłą żoną. Małżeństwo z Anną Nowak-Ibisz trwało zaledwie 4 lata od 2005 do 2009 roku. Owocem ich miłości jest syn Vincent.

To właśnie z drugą żoną prezenter jest w stałym kontakcie. Byli małżonkowie starają się wspólnie wychować nastolatka. Możemy zobaczyć ich wspólne zdjęcia na profilach społecznościowych. Krzysztof Ibisz pytany o byłą żonę nie kryje sympatii i nie szczędzi pod jej adresem życzliwości. 

Zawodowo prezenter jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych osobowości telewizyjnych. Od wielu lat współpracuje ze stacją Polsat, sygnowaną przez słoneczne logo Zygmunta Solorza. Współprowadził wszystkie edycje programu rozrywkowego stacji Jak oni śpiewają. W 2017 został prowadzącym teleturnieju Joker. 

 

 

 

Komentarze
tarta z miętą
Pixabay
Przepisy Takiej tarty w życiu nie próbowałaś! Dwa nietypowe składniki dodadzą jej wyjątkowo orzeźwiającego smaku!
Może być słodka, wytrawna a nawet pikantna. Tarta - bo o niej mowa - to ciasto, które można przygotowywać na wiele różnych sposobów. Nasz jest naprawdę wyjątkowy!
Anna Borkowska
listopad 23, 2020

Może być słodka, wytrawna, pikantna a nawet kwaśna. Sposobów na przygotowywanie tarty jest naprawdę wiele. Tarta to chrupiące, lekko słodkie i cudownie maślane ciasto, które stanowi idealną bazę do przygotowywania całego repertuaru fantastycznych dań. Przygotowanie tarty jest o niebo łatwiejsze niż wykonanie kruchego ciasta. Wystarczy, że wymieszasz roztopione masło z cukrem i odrobiną soli, a następnie dodasz mąkę - lub w przypadku naszego dania - śmietankę 30%, aby uformować ciasto. Marzy ci się przygotowanie oryginalnej w smaku i niebanalnej tarty? To świetnie! Podpowiemy ci, jak upiec orzeźwiającą tartę o cytrynowo-miętowym smaku! Do wykonania tego ciasta potrzebne będą: blacha do tart dwie miski łyżka Składniki do wykonania ciasta: 1,5 kostki masła 2 opakowania ciastek owsianych Z czego powstaje nadzienie? Potrzebujesz: 500ml śmietanki 30% pół szklanki soku z cytryny skórkę z 3 cytryn kilka listków mięty pół szklanki brązowego cukru szczyptę soli Wykonanie Zanim przystąpisz do wykonania ciasta, rozgrzej piekarnik do 180 stopni. Następnie możesz zacząć wykonywać ciasto. Do miski wsypujemy ciasteczka i bardzo drobno je rozgniatamy. Następnie dodajemy masło i wszystko łączymy w całość. Wykładamy formę do tart ciastem, po czym wkładamy blachę do piekarnika na 15 minut. Jak przygotować nadzienie? To banalnie proste! Najpierw drobno siekamy miętę. Do miski wlewamy śmietankę 30%, po czym dodajemy miętę, cukier brązowy, sok i skórkę z cytryny. Dobrze łączymy ze sobą składniki. Na upieczony spód wylewamy nadzienie. Ciasto ponownie wkładamy do piekarnika i pieczemy przez około 45-50 minut. Po wyjęciu ciasta z piekarnika dekorujemy je wedle uznania. Smacznego!

Przeczytaj